BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Isnin, 17 Mei 2010

pre-wedding

sedar xsedar mjlis prkhwinan aku ngan abg dh hmpir...tp sume bnde yg mlibatkn dgn mjlis aku ni fmly aku settlekn lps 40hari arwah abah pergi..pening jgk ble dok pkir psl mjlis ni..kalo de arwah abah dh tntu sumenye jd mudah..tp alhmdllh..sumenye dh hmpir settle..tu pOn sbb prtolangan fmily pkck (adk mak)..pkck ngan mkck stu fmily yg byk tlg tuk mjlis aku t..
khemah, pnggan mangkuk, DJ tuk mjlis aku t, lembu, ayam, kendarat, tukang msk...sumenya pkck ngan mkck yg crikkn..nsib baik pkck byk kenalan so dpt ar crik yg murah sket..nk save budget..huhuhu
aku cume crik mak andam, kad kawen ngan cameraman..

cite psl cameraman ni..pening gak nk crik cameraman yg ssuai harga ngan pakej yg dtawarkan..aku ngan abg sepakat nk ambik cameraman yg sme tuk umah kitorg t..kire ambik sorang cameraman tuk 2 buah umah...sume yg aku dpt hrge mahal sgt..paling murah yg aku dpt RM 1,800-00...tu pOn tnpa outdoor..gambo pOn biase2 je..edit2 sket je..huh...sungguh xpuas ati..aku crik lg smpai ar aku jmpe ex-classmate aku mse study poli dulu..tu pOn jmpe kt FB..giler kentang mamat ni..mse study ngan aku dulu kitorg dok ngadap akaun je tp xsngke lak mmber aku ni de bakat dlm bidang photographer...

hsil prbincangan brsama member aku tu...dia bg aku harga RM 1k +++ (rhsia beb huhuhu)...tu price tuk 2 buah umah...tu ar hrga yg pling murah aku dpt..kire aku pkai mmber aku tu dr ari jmaat smpai ari ahad...outdoor, gambo mse nikah + pre-wedding + outdoor sumenye dia bg percuma...de dlm pakej..kire brbaloi arr...thanks sgt2 bro...

korang tgk pic kt bwh ni hsil tgn dr mmber aku tu...tantek wooo...wife dia yg byk bg idea mcm ne nk pose..mmg sporting giler diorg....so layanzzzzzzz...







video




0 ulasan: